­

Hier een greep uit leuke Forza4Energy4All Acties waarmee geld wordt opgehaald voor het medicijnonderzoek.

byChris10 actie1

Armbanden voor Forza4Neia

Christine heeft weer een prachtige nieuwe collecte gemaakt. Bekijk de verschillende leuke opties in de webshop van byChris10.
Deze lieve oma verloor haar kleindochter Jade en maakt nu ter nagedachtenis aan haar deze mooi armbanden met natuursteentjes en een slagletter armband. Een mooi cadeau voor je dochter, moeder, zus, goede vriendin of collega waar je Stichting Energy4All ook nog mee steunt..
Bezoek hier de webshop van By Chris10: https://www.bychris10.nl/c-4060292/sieraden-voor-het-goede-doel/

Appelkruimeltaart Forza4Sterre

Appelkruimeltaarten van Paula

Paula Heijne bakt al sinds 2014 appelkruimeltaarten volgens een authentiek recept. De opbrengst van deze taarten gaat naar haar Team Forza4Sterre. De appelkruimeltaart is 30x40 cm groot goed voor ongeveer 24 grote stukken. Door verschillende sponsoren wordt de taart geleverd in een mooie doos en de ingredienten kan ze zo goedkoop mogelijk houden en ze toch van uitstekende kwaliteitmaken. Paula heeft inmiddels genoeg ervaring, ze heeft al ruim 400 taarten mogen bakken.

Bestel ook een taart voor een donatie van € 25,-. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Je kan hem ophalen in Assendelft en in overleg met Paula kan hij in de omgeving worden bezorgd.

Musicdiner Forza4Sam 24nov2017 opbrengst

Music-diner ter nagedachtenis aan Sam en Matthias

Op 24 november 2017 was er weer een Music-diner in Genemuiden. Dit ter nagedachtenis aan Sam en Matthias. Matthias is in 2009 overleden op 2-jarige leeftijd en Sam afgelopen maart op 6-jarige leeftijd. Vreselijk verdrietig en oneerlijk. Hun ouders Harmen en Ilona blijven zich inzetten voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen en doen weer mee aan Forza4Energy4All.

Het was zo'n mooie avond. Met een lach en traan genoten de gasten van de muziek van de muzikanten en een heerlijk 3-gangen diner van chefkok Menno Blocks. Een geweldige opbrengst van inmiddels al € 2.100,- gaf een gouden randje aan het Music-diner.

Forza4Sterre Emballageactie Assendelft small

Emballage actie COOP in Assendelft

In de maanden oktober, november en december 2017 kan iedereen hun statiegeld doneren aan Forza4Energy4All / Stichting Energy4All. En de opbrengst wordt aan het einde nog verdubbeld ook door de Coop in Assendelft! Met dank aan de bedrijfsleider de heer Koel, voor zijn medewerking en steun.

Dit is een actie van team Forza4Sterre.

Forza4Energy4All Emballageactie Albert Heijn Daalseweg Nijmegen

Emballage actie Albert Heijn Daalseweg in Nijmegen

De Albert Heijn aan de Daalseweg in Nijmegen steunt Forza4Energy4All / Forza4Energy4All door alle gedoneerde statiegeld bonnetjes voor ingeleverde flessen te schenken. Lege flessen? Lever ze in!
Deze actie voor Forza4Energy4ll 2018 loopt tot 1 december 2017.

Met dank aan Hein van den Hoogen, projectleider van het evenement Forza4Energy4All.

  • Heb je ook een leuke Forza4Energy4All actie? Laat het ons weten via facebook of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
­