­
Colinda Jansen2

Ik ga voor de derde keer op rij naar Italie voor Forza4Energy4All. Het eerste jaar als vrijwilliger, vorig jaar nam ik het initiatief om Team Forza4Paulien op te richten en de Stelvio te beklimmen op mijn racefiets. En in 2018 ga ik voor de Gavia!
Mijn ontmoeting met Paulien tijdens Forza2016 heeft grote indruk gemaakt. De energiestofwisselingziekte (Kearns Sayre Syndroom) die zij heeft houdt in dat zij leeft met ernstige vermoeidheid, pijn, zorgen om de toekomst en een aangepast leven waarin ze niet even de dingen kan doen die voor ons zo normaal zijn. Dit weerhoudt haar allemaal niet om Positief in het leven te staan, te genieten van alle mooie momenten in het nu en zich ook nog in te zetten voor Stichting Energy4All. Haar Positieve Energie gaf mij de kracht om, na voor mij hele zware jaren, de fiets weer uit het stof te trekken. Maar wat was de Stelvio zwaar... echt alle energie heb ik gegeven om over de finish te komen. Het is gelukt!
Met Paulien in mijn gedachten en ook vele andere lotgenootjes van haar zoals o.a.  Sterre, Tim, Jenske & Neia, ga ik zoveel mogelijk geld ophalen en in september 2018 De Gavia bedwingen! Want ieder kind en iedere volwassene verdient een kans, kans op een medicijn tegen de energiestofwisselingsziekte. Het is nu dichtbij, maar er in deze fase van het onderzoek is nu zoveel geld nodig. Hier wil graag mijn energie aan geven. Samen kunnen we veel, Samen zijn we sterk!

Colinda haar PIF sponsorlink plaatsen we hier zodra de pagina is aangemaakt. Sponsoren kan al wel via Team Forza4Paulien of overschrijving op onderstaande bankrekeningnummers.Team Forza4Paulien

Colinda doet mee aan Forza4Energy4All met Team Forza4Paulien.

Pagina Team Forza4Paulien

­