­

Forza4Energy4All Inschrijven2018

Na vijf succesvolle edities van Forza4Energy4All organiseert Stichting Energy4All in 2018 opnieuw dit superuitdagende driedaagse evenement voor wandelaars, hardlopers, fietsers en MTB-ers. Vandaag lanceren we onze nieuwe website en starten we met de inschrijving voor Forza4Energy4All 2018.

Bedwing van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 september 2018 fietsend, hardlopend of wandelend de machtigste bergen van de Italiaanse Alpen: Gavia (2.621m), Mortirolo (1.852m) en Stelvio (2.758m)! Ga de uitdaging aan met jezelf en voor kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte!

Geef je energie voor..
Wist je dat er in Nederland elke week 2 kinderen worden geboren met een energiestofwisselingsziekte? 50% van deze kinderen overlijdt al voor hun 10e verjaardag en 70% wordt nooit volwassen. Door mee te doen geef je je energie voor al die patienten met een gebrek aan energie die hun zo ziek maakt. Er is nu nog geen medicijn maar het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team is al vergevorderd. Het potentieel medicijn is al getest op volwassen patienten en de testen van het medicijn bij kinderen volgen. Hier is echter heel veel geld voor nodig, 
De opbrengst van Forza4Energy4All 2018 zal bijdragen aan dit zo belangrijke medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen, het doel waar Stichting Energy4All zich al sinds 2006 voor inzet. Lees meer over Stichting Energy4All.

Informatie voor deelname
Ben je geinteresseerd? Kijk voor meer informatie in het menu onder Forza4Energy4All.
Om alvast een beeld te krijgen van Forza4Energy4All is het leuk om even terug te kijken naar onze voorgaande edities.

Vroegboekkorting
Schrijf je je als deelnemer in voor 1 januari 2018 dan krijg je een leuke korting op je inschrijfgeld.
Hier vind je meer informatie over de deelnemers pakketten en prijzen.

Schrijf je nu in voor Forza4Energy4All 2018

­