­

Forza4Energy4All wordt georganisseerd door Stichting Energy4All met als Projectleider Hein en vele vrijwilligers. Het hele jaar door wordt er hard gewerkt om Forza4Energy4All weer een succes te maken. We stellen je graag voor aan wat mensen achter Forza4Energy4All.

Forza4Energy4All Staff

HeinvandenHoogen

Hein van den Hoogen

Projectleider
Hein is sinds 2015 projectleider van Forza4Energy4All en tevens spreekstalmeester die alle deelnemers op de bergen binnenhaalt.

Paul

Paul in den Bosch

Project medewerker
Paul is directeur van Stichting Energy4All en stroopt naast de organisatie ook de mouwen op tijdens Forza4Energy4All. .

JannyvanKeeken

Janny van Keeken

Project medewerker
Vrijwilliger Janny zorgt dat alles zo goed mogelijk verloopt. Niet alleen een hartelijke ontvangst in het hotel en boven op de berg maar vele andere taken neemt ze op zich.

Coaches / begeleiders

LeoSteijn

Leo Steijn

Fietscoach
Leo brengt zijn ervaringen van vele fietsavonturen mee en zijn kennis vanuit zijn fietsenwinkel. Hij bereid je goed voor op de uitdaging en begeleid de groep mee naar de toppen.

HenkvanRamshorst

Henk van Ramshorst

Fietscoach
Na zijn eerste keer als deelnemer in 2014 is Henk fietscoach geworden om elk jaar weer te zorgen dat iedere deelnemer zijn uitdaging haalt en daar trots op mag zin.

Remcovangaal

Remco van Gaal

Hardloop coach
Remco liep zelf de 21 kilometer van Bormio naar de top van de Stelvio en gaat met zijn ervaring de hardlopers begeleiden en adviseren, in de aanloop en in Italie.

DorienVrolijks

Dorien Vrolijks

Wandelcoach
Dorien is allround Wandelsport Instructeur (AWI-3) en zal de groep begeleiden tijdens de clinics en samen met de lokale gids in Italie.

Meer top vrijwilligers

PaulaHeijne2

Paula Heijne

Promotie, website, enz.
Paula zet zich in op vele manieren, o.a. presentaties geven, website en social media beheren. Haar dochter Sterre heeft een energiestofwisselingsziekte.

PaulienVogelzang

Paulien Vogelzang

Media en drukwerk
Paulien maakt o.a. het informatie boekje en zorgt in Italie dat de foto's en video's snel op social media staan. Ze heeft zelf een energiestofwisselingsziekte.

TijsvanLeur

Tijs van Leur

Cameraman
Tijs maakt elke dag de mooiste filmbeelden van de uitdaging. Ontzettend snel maakt hij dezelfde dag nog een film die we 's avonds samen bekijken.

MichaellBakker

Michaell Bakker

Mechanicien
Michaell zorgt voor alle fietschecks en nodige reparaties. Ook onderweg volgt hij met de motor en kan hij helpen bij pech.

Benny Mascotte

Benny van Dinteren

Mascotte
Benny is als onze mascotte Kootje de Koala op vele evenementen te vinden en op de top zal hij de deelnemers verwelkomen.

DJdrBeat

Peter Hoefnagels

DJ
Peter, of beter gezegd DJ Dr. Beat, zorgt voor de leukste en mooiste muziek bij de finish op de bergen.

­