­

Forza4Energy4All wordt mede mogelijk gemaakt door onze Sponsoren.

EUnetworks

Event sponsor zilver - euNetworks
euNetworks is een West-Europese aanbieder van infrastructuurdiensten voor bandbreedte. We richten ons op het leveren van schaalbare, op glasvezel gebaseerde producten en oplossingen aan een klantenbestand dat de kern vormt van technologische transformatie.
euNetworks is a Western European provider of bandwidth infrastructure services. We focus on delivering scalable, fibre based products and solutions to a customer base that is at the centre of technology transformation.

Drukkerij de kleijn

 

Logo Vans Sponsor Forza4Energy4All 2

Drukkerij de Kleijn zorgt voor al het
Forza4Energy4All drukwerk.

Kleyn Vans stelt een transportbus ter beschikking.
Ook bekend als bestelbus.nl

YesTelecom stelt 5 satteliettelefoons ter beschikking.

KompasVeiligheidsgroep

YesTelecom stelt 5 satteliet telefoons
ter beschikking.

Kompas Veiligheidsgroep stelt o.a. AED's en EHBO kits beschikbaar.

Logo NOOT

NOOT personenvervoer stelt drie personenbusjes beschikbaar voor het vervoer van deelnemers naar en tijdens Forza4Energy4All


Kan je ons ook helpen zoveel mogelijk geld op te halen en/of de kosten zo laag mogelijk te houden door productsponsoring, bijvoorbeeld de medailles? Of ook heel mooi; wordt shirtsponsor of sponsor van 1 van de Forza dagen. Er is van alles mogelijk. Samen zorgen we dat er zoveel mogelijk van het opgehaalde bedrag naar het medicijnonderzoek kan gaan om energiestofwisselingsziekten te stoppen.
Bel Paul in den Bosch 024 - 324 92 72 voor de mogelijkheden en om een afspraak te maken om jullie sals sponsor tijdens het evenement het nodige aandacht te geven.

Meer over de mogelijkheden om event sponsor te worden

­