­

Opbrengst Forza4Energy4All 2017De vijfde editie van Forza4Energy4All was weer een groot succes!

De 93 deelnemers zijn op donderdag 7 september 2017 begonnen aan hun 3-daagse Forza uitdaging met als eerste berg de Gavia. De aangemoedigen van vele supporters, onze vrijwilligers en de organisatie gaven energie en de borden met aanmoedigingen van patientjes gaven net dat beetje extra energie om door te zetten tot aan de top.

Naast 2 prachtig zonnige dagen werd op zaterdag, onze slotdag op de Stelvio, veel regen voorspeld. De organisatie nam een dapper besluit om op vrijdag al de Stelvio te gaan beklimmen en zaterdag de 'Mini Stelvio' Torri di Fraele (omdat de Mortirolo te gevaarlijk zou zijn door de glade natte supersteile wegen). Na even omschakelen was iedereen de volgende ochtend zo blij dat we de Stelvio met zulk mooi weer mochten beklimmen. De Fietsers, Hardlopers en Wandelaars hebben volop genoten van hun tocht maar hebben het uiteraard heel zwaar gehad om de top te bereiken. Daar op het hoogste punt van Forza4Energy4All onder de oranje boog finishen is magisch mooi.

De volgende ochtend deden we onze gordijnen open en kwam de regen met bakken uit de lucht, dat mocht de pret niet drukken want daar had iedereen zich op ingesteld, en maakte ons extra blij dat we de Stelvio al een dag eerder hebben beklommen. De wandelaars lopen van de top van de Torri di Fraele terug naar het hotel (2 wandelaars beklimmen hem wel) waar de oranje Energy4All finishboog vandaag staat. De fietsers en hardlopers klimmen tot in de wolken de wachttorens bereikt zijn en finishen ook voor ons hotel Larice Bianco en worden als helden onthaald. Toenniedereen binnen was begon de pastaparty, Hein en Paul serveerden een heerlijke pasta lunch! Na het opfrissen bekijken we het videoverslag van de laatste dag waarna de opbrengst bekend wordt gemaakt van maar liefst € 150.000,- !
Een gouden rand om de 5e editie van Forza4Energy4All 2017!

Een geweldig bedrag waar we zo trots op zijn. Er kwamen na Forza4Energy4All nog vele donaties binnen die de uiteindelijke opbrengst nog hebben verhoogt naar € 155,891,- ! Stichting Energy4All steunt hiermee het medicijnonderzoek van professor Smeitink, wat ontzettend hard nodig is.

Bedankt deelnemers, sponsoren, vrijwilligers, supporters, oftewel iedereen die hun steentje heeft bijgedragen aan Forza4Energy4All 2017

Samen staan we sterk op weg naar het medicijn om energiestofwisselingsziekten te stoppen!

Lees hier het gehele verslag van Forza4Energy4All 2017 en bekijk de filmpjes en foto's

­