­

IMG 2706

Clinic's Forza4Energy4All 7 maart. 20 juni 2020 gaat niet door!

Op zaterdag 7 maart en zaterdag 20 juni 2020 zullen de clinic's voor Forza4Energy4All 2020 plaats vinden.

Locatie 7 maart 9.30 - 15.00 uur: Sports Planet, Emmerik 5, 6931 HC in Westervoort

Locatie 20 juni 9.30 - 15.00 uur, afgelast:: Universitair sportcentrum Nijmegen Heyendaalseweg, 141, 6525AJ Nijmegen

Programma:

Op 7 maart zullen de wandelaars gaan wandelen en een stokken training krijgen, de hardlopers zullen met de coach gaan hardlopen en de fietsers gaan spinnen. Tijdens deze clinic kan ook de kleding worden gepast voor de juiste maat. Vrijwilligers en supporters krijgen uitleg over de activiteiten tijdens Forza. De organsatie zal na het sportieve gedeelte een presentatie geven over het evenement

Op 20 juni is het de bedoeling dat de kleding uitegreikt zal worden. De sportieve activiteiten zullen dan allemaal buiten plaats vinden, waarbij de coaches ook aandacht zullen vestigen op omstandigheden van het sporten in de bergen en de uitrusting die hiervoor van belang is.

Belangstellenden die zich (nog) niet hebben ingeschreven zijn ook van harte welkom, hiervoor vragen wij een bijdrage van €10,- voor de lunch, koffie/thee en clinic van de coaches

Supporters en vrijwilligers zijn nadrukkelijk uitgenodigd om ook aanwezig te zijn en mogen uiteraard ook mee gaan fietsen, wandelen of hardlopen.

Graag opgave van deelname via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­