­

Forza4Energy4All 2020 afgelast door corona

Na uitvoerig overleg en alle opties te hebben bekeken hebben we als organisatie team van Forza4Energy4All in overleg met de Raad van Toezicht van Stichting Energy4All besloten om Forza4Energy4All 2020 af te lasten. Dit met pijn in ons hart, want dit prachtige evenement is ons grootste evenement waarbij onze deelnemers volop in actie komen om de bergen te beklimmen en om geld in te zamelen voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Het coronavirus vormt echter een grote dreiging voor de gezondheid en ook de maatregelen, waaronder de 1,5 meter afstand, maken het onmogelijk en niet verantwoord om Forza4Energy4All 2020 te organiseren. Het is gezien de risico's de beste beslissing die we hebben kunnen nemen, de gezondheid van al onze Forzanen staat voorop.

De clinic op 20 juni is door de maatregelen ook afgelast.

We schuiven deze editie door naar Forza4Energy4all 2021. Als aangemelde deelnemer krijg je je inschrijfgeld terug, we beginnen de inschriving voor 2021 nu eerder en dan krijg je als eerste de mogelijkheid om in te schrijven. Je reeds opgehaalde sponsorgeld blijft dan staan voor volgend jaar en we benaderen je met hulp om de data op de sponsorpagina aan te passen.
De nieuwe data van 2021 volgen spoedig

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een coronaproof evenement om samen dit jaar nog wel in actie te komen. Vele kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte hebben het zwaar in deze coronatijd en die steken we graag een hart onder de riem. Later meer hierover.

De organisatie van Forza4Energy4All gaat alles op alles zetten om er voor te zorgen dat we in 2021 een extra memorabele en fantastische editie van Forza kunnen neerzetten.

­