­

Forza4Energy4All2024 Banner StartdatumInschrijving15okt

START INSCHRIJVING FORZA4ENERGY4All 2024
op 15 OKTOBER 2023 om 12:00 uur

Na 10 geweldige Forza4Energy4All edities gaan we nog een laatste keer naar Italië om de bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio te beklimmen met een groep fantastische deelnemers. Heb je altijd nog eens met ons mee willen doen en o.a. de beroemde Stelvio beklimmen? Of na een eerdere deelname is het altijd blijven kriebelen om nog een keer mee te doen? Grijp je kans en schrijf je in!

Ons 3-daagse evenement vindt plaats op woensdag 4 - donderdag 5 - vrijdag 6 september 2024.
De inschrijving start op zondag 15 oktober 2023 om 12:00 uur.

Doe ook mee! Geef jouw energie en laat je sponsoren voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Je kan hiken, hardlopen en/of fietsen. Kies per berg jouw uitdaging. Onze thuisbasis zal weer zijn in Hotel Larice Bianco in Bormio. Op volgorde van de inschrijvingen worden de hotelkamers gereserveerd.

Al interesse om in te schrijven en een seintje te ontvangen dat de inschrijving start? Laat het ons hier weten.

LAATSTE KEER
Ja je leest het goed, dit zal laatste editie zijn van Forza4Energy4All in Italië. Met een beetje pijn in ons hart laten we deze prachtige plek en de lieve mensen van Bormio achter ons. Maar het is tijd voor nieuwe uitdagingen! Er komt dan ook een nieuw sportief evenement in 2025, waarover later meer. Eerst gaan we nog genieten van deze laatste editie!

Schrijf je HIER in op de website.

­